BAL ANDRZEJKOWY 25.11.2017r.
Bal Bal Bal :-) To był niezapomniany, magicznie ogisty bal w Restauracji Biała Dama .
Bardzo dziękujemy wszystkim gościom, że byli w tę noc razem z nami. Dziękujemy za wszystkie słowa uznania i podziękowania po balu - zawszee staramy się aby nasze imprezy były niezzapomniane - i tym razem nam się to udało !!!!!
Muzyczną oprawę zpewnił am DJ OGNIOMISTRZ , który zabawiał gości prawie do 05.00 RANO !!!!! Grał super kawałki, przeboje lat 70-80 i 90 muzykę, polską, francuską i anglojęzyczną.
Była nasza niezastąpiona WRÓŻKA MAŁGORZATA z wróżbami, lanym woskiem i całą magiczną otoczką wróżb andrzejkowych :-)
Szef kuchni Restauracji Biała Dama nas totalnie kulinarnie rozpieścił niesamowitym połączeniem smaków.
No i nasze OGNISTE SHOW w wykonaniu artystów z JUMP Fire z Koszalina.... takiej magii nie ma jak opisać trzeba było BYĆ i to zobaczyć na własne oczy !!!!!!
FOTORELACJA dzieki Agnieszce Orsa naszej niezastąpionej Pani fotograf , która baaaardzo długo bawiła się z nami - BARDZO DZIĘKUJEMY !!!!!! :-) http://www.agnieszkaorsa.pl/
NASZYM NIEZASTĄPIONYM DJejem będzie tym razem niesamowity
DJ OGNIOMISTRZ https://www.facebook.com/ogniomistrz.dj.ero.koszalin/ znany Wam kiedyś jako DJ ERO
nie pierwszy raz jego hity zagoszczą u nas w lokalu !!!
ZAPRASZAMY NA OGNISTE rytmy z naszym wodzirejem
Już niedługo już za kilkadziesiąt dni... nasz BAL ANDRZEJKOWY.....
MENU
MENU ANDRZEJKI 2017
Dania serwowane:
· Zupa gulaszowa z gorzką czekoladą i kardamonem;
· Konfitowana kaczka z sosem tymiankowym, pęczotto z burakiem oraz paryską marchewką;
Bufet ciepły:
· Pikantny rybny krem z dyni;
· Barszcz czerwony z grzybowymi pulpecikami ( podany po 00,00) ;
· Karkówka w peperonacie;
· Lasagne z dorszem, kurkami i suszonym pomidorem;
· Ziemniaki zapiekane z zielonym beszamelem i truflową nutą;
. Wariacje ryżowe z warzywami;
Zimna płyta:
· Kaczka z jarmużem, gruszką, imbirem oraz czerwonym pieprzem;
· Pasztet z jarzębiną i marynowanym borowikiem;
· Filet drobiowy z czerwoną cebulą i pomarańczą;
· Sałatka z kurczakiem, ananasem, orzechami i sosem koktajlowym;
· Dorsz z warzywami w galarecie;
· Śledź w śmietanie z gruszką;
· Sałatka z burakiem, śledziem i opiekanym porem;
· Sałatka grecka;
Desery:
· Pana Cotta z dziką różą;
· Ciasto czekoladowe z wiśniami;
· Mus owocowy z syropem miętowym.
SOKI I NAPOJE CIEPŁE W CENIE
1/2l białej wódki na parę LUB butelka wina 0,75 białe/czerwone do wyboru
PROMOCYJNE CENY ALKOHOLU
Marina Mielno oświadcza, że w trakcie organizowanych imprez / eventów pt.mogą być wykonywane zdjęcia lub nagrania wideo, które będą publikowane w relacjach z tego wydarzenia w internecie, prasie, telewizji lub różnegorodzaju wydrukach itd, w tym celach informacyjnych, marketingowych i reklamowych działalności Marina Mielno. Uczestnik imprezy / eventu w Marina Mielno oświadcza, że wyraża nieograniczoną czasowo nieodpłatną zgodę na wykorzystanie i przetwarzanie jego wizerunku jako
uczestnika tego wydarzenia w pełnym zakresie w ramach czynności o jakich mowa w zdaniu poprzednim.